Zubnoprotetska
laboratorija

Zubna tehnika "In-dent" osnovana je 2006. godine i predstavlja deo sistema specijalističke stomatološke ordinacije " Džolev".

Savremeno opremljena laboratorija, koja zapošljava šest zubnih tehničara sa dugogodišnjim iskustvom, nudi usluge iz oblasti fiksne protetike. Kontinuirana edukacija i uvođenje novih tehnologija u skladu sa svetskim trendovima, omogućava rad po najvišim standardima. Posebno iskustvo stečeno je u izradi protetskih nadoknada na implantatima (ankylos, nobel biocare,implant direct, biohorizons, B&B dental, zimmer, straumann).

Svojim radom maksimalno se zalažemo da odgovorimo najstrožim estetskim i funkcionalnim zahtevima naših lekara i pacijenata. Pored pružanja usluga iz oblasti fiksne protetike spec. stomatološkoj ordinaciji "Džolev", ostvarili smo uspešnu saradnju i sa drugim stomatološkim ordinacijama iz Novog Sada i okoline.

Dragana Džolev

Dragana Džolev
osnivač zubne tehnike "IN-DENT"

Usluge:

  • Izrada metalokeramičkih kruna na tri vrste keramike:

VITA VM 13 - keramika proizvedena u Nemačkoj, koja se koristi za fasetiranje metalnih skeleta. Pored poboljšanih karakteristika, fina struktura Vita VM 9 zubnom tehničaru i pacijentima pruža čitav niz prednosti. Zbog fine strukture keramika Vita VM 13 se ponaša slično kao gleđ. Za određivanje boje se koristi VITA PAN 3D MASTER ključ boja koji sadrži 26 sistemski raspoređenih boja. Boje ključa pokrivaju skoro sve nijanse boja zuba u prirodi.

 

CERAMCO 3 - proizvedena u USA, predstavlja kompletan sistem keramike dizajniran prema neprevazidjenoj tradiciji DENTSPLAY/ CERAMCO 3 keramičke tehnologije, koja sjedinjuje konstantnu pouzdanost proizvoda sa odličnom prirodnom estetikom.

SHOFU VINTAGE MP - Keramika proizvedena u Japanu, koja se koristi za fasetiranje metalnih skeleta. Vintage MP je mikrokeramika koncipirana po najnovijim saznanjima tehnologije keramike, koja postiže indentično prirodno svetlosno rasipanje i refleksiju kao kod prirodnih zuba.

 

  • Izrada bezmetalnih kruna na alumini VITA VM 7 keramikom
  • Izrada bezmetalnih kruna na cirkonu VITA VM 9 keramikom
  • Izrada fiksnih nadoknada na implantatima
  • Izrada fiksnih nadoknada namenjenih prihvatanju parcijalnih skeletiranih proteza
  • Izrada faseta i inleja
  • Izrada privremenih kruna
Tim zubnotehničke
laboratorije