Dobro
Došli

Stomatoloska ordinacija " Džolev" zapocela je sa radom 1992 godine. Postepenim povećanjem broja pacijenata, uvodjenjem novih tehnologija kao i prenošenjem  stečenih iskustava na dolazeće generacije stomatologa, ordinacija "Džolev" od 2001. godine postaje klinika za stomatološku delatnost. Danas se nalazi u centru Novog Sada u vrhunski uređenom, opremljenom i prilagođenom prostoru. Na klinici je zaposleno 6 doktora stomatologije, tri stomatološke i jedna medicinska sestra.

Na prostoru od oko 110 m2 postoji 6 radnih mesta za stomatolosku delatnost, operativna sala za oralnu, maksilofacijalnu hirurgiju i implantologiju, prostor za pripremu i sterilizaciju instrumenata, kao i čekaonica za pacijente. U okviru klinike radi zubnotehnička laboratorija "IN DENT" koja zaposljava 6 zubnih tehničara.

Naš tim stručnjaka pruža sve vrste stomatoloških usluga, specijalističke i subspecijalističke usluge iz domena maksilofacijalne i oralne hirurgije sa implantologijom , stomatološke protetike  i  ortodoncije.

Dr Džolev Ordinacija
Dr Džolev Ordinacija
Dr Džolev Ordinacija
Dr Džolev Ordinacija
Dr Džolev Ordinacija